Drivkraften bakom Itablera har alltid varit att göra IT bättre och mer lättillgängligt för små och medelstora företag. Itablera har redan hjälpt flera företag att se fördelar med best-of-breed tjänster och att ta steget till att använda smarta molnlösningar.

Än så länge har detta arbete skett på konsultbasis vilket gör oss själva till något av en trång sektor och så kan vi inte ha det!

Sedan en tid tillbaka har vi skissat på en plan att ta över världen. En plan där vi ämnar göra oss själva som konsulter arbetslösa. Vi kallar produkten för Mr. Besserwisser.

Mr. Besserwisser är en digital tjänst som hjälper små och medelstora företag välja, etablera och integrera de digitala lösningar som passar företagets behov bäst. Detta utan behov av varken IT-avdelning eller inhyrd konsult.

För ett nystartat företag innebär detta att sätta upp alla digitala verktyg som bolaget behöver och samtidigt säkerställa att denna verktygslåda uppfyller moderna standarder och därmed kan växa tillsammans med företaget.

För de mer etablerade företagen erbjuder Mr. Besserwisser en plattform som de i egen takt kan flytta sina digitala förmågor och informationsflöden till.

Det som idag är 1-50 anställda kanske kommer vara 500 anställda om något år? Det är lätt att göra ett misstag i början som kommer att kosta både pengar och huvudvärk i framtiden. Mr. Besserwisser säkerställer att, åtminstone det digitala kontoret inte är en källa till huvudvärk.

Co-founder sökes!

Just nu söker vi en co-founder som kan hjälpa oss accelerera utvecklingen av Mr. Besserwisser. Som partner förväntas du adoptera Mr. Besserwisser som din egen och tillsammans fostra denna bebis till en ansvarstagande världshärskare.

Som adoptivförälder förväntas du gilla flera eller samtliga av dessa aktiviteter:

  • Designa produkten – Vilka features är viktig för våra kunder och hur tillgängliggör vi dem på ett intuitivt sätt
  • Nätverkande – Medverka vid olika mässor och affärsevent för att bygga ett starkt nätverk som kan stötta produktens utveckling och utrullning
  • Finansiering – Hitta finansiärer, stipendier, tävlingar, poker – you name it
  • Sociala medier – Låt Mr. Besserwisser få liv i sociala flöden
  • Ha roligt! – Du vill ha roligt på jobbet och förstår vad det innebär att driva en startup

Erbjudandet:

Som co-founder erbjuds du ingen anställning, men däremot erbjuds du delägarskap, sömnlösa nätter, massor av skoj …

… och möjlighet att ta över världen.

Categories: Mr. BesserwisserNyhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Mr. Besserwisser

Stöd för Mr. Besserwisser 0.3

Sedan Itablera kom in i Movexums inkubator så har en idé om en automatiserad lösning som har i syfte att underlätta för små och medelstora företag att etablera ett digitalt kontor som kan skala med Read more…

Mr. Besserwisser

Itablera nu i en inkubator nära dig

… åtminstone om du bor i Gävle 😉 Itablera har blivit antagen till Movexums inkubator. Läs mer om det nedan: Per Linde är civilingenjören och IT-arkitekten som utvecklat Mr. Besserwisser, den digitala tjänsten som ska Read more…

Bitnami